Diakónusok

Sok fáradtság és öröm is volt a mögöttem lévő héten.

Hétfőn még pihentem.

Kedden a Boldogok vagytok utómunkáit végeztem: elpakolás, fotó, dal, hanganyag archiválása, megosztása, új anyagok és vázlat frissítése, valamint az összes anyag feltöltése a Bandistákra, bejelentés róla mindenhol. Pepével volt megbeszélésünk: a jó hír, hogy könyvekben zöld lámpát kaptunk, csak az eladott könyvek után kell szerzői jogdíjat fizetnünk kb. 1 €-t. A magyar könyveinek pedig utána kell járjak. A 20 éves meghívót zártuk le a titkársággal. Vajdasági sulinak vettem papírszeletelőt. Utánajártam, hogy ki lesz velem a diakónus konferencián. Pörgős első nap volt.

A szerda nyugisabb volt. A fő feladat az énekfüzet OpenLyrics dolgai voltak. Egyelőre az új dolgok tervezésénél tartok. Laci weboldalát javítottam, FB és G+-os megosztásokat csináltam. Patront rendeltem a fénymásolókban és Adalbert masináján fejeztem be a vírusirtást.

Csütörtökön készültem a diakónus konferenciára, prezit készítettem. Délben felutaztam Budapestre. Délután együtt elmentünk a titkársággal bejárni a konferencia helyszínét. Este megbeszélésem volt Dexterrel a statútumról. És Oboval még elindítottuk a meghívók kiküldését a munkatársaknak. Egy keveset aludtam is.

Péntek reggel Leányfalura mentem az állandó diakónusok éves konferenciájára. Marci volt mindenben a segítőm. Délután volt egy műhely a Szent Andrásról. Igazán érdeklődőek voltak, ez nagy öröm a számomra. És talán valóban sikerült is bemutatni, mit csinál a Szent András. Este hazajöttem Szegedre.

A hétvége a családdal volt: szombat hajnalban indultam a szüleimmel Kikindára a szülői házba. Délután visszaérkeztünk, megjött a nővérem, aztán a vasárnap velük telt. Vasárnap este még összeütöttem egy PoC kódot az Ászáf énekcsomag buildes rendszerűvé való átalakítására. Tetszik a NodeJS. Bár lett volna ilyen fejlesztői koromban!

Október 11-ig a havi munkaidő kétharmada már megvan… Köszönöm Jézus, az erőt, a lelkesedést és a víziót! Köszönöm, hogy nem vagyok kiégve. Köszönöm, hogy tudok örülni és lelkesedni. Köszönöm mindazt, ami mögöttem van.

  • bubu