Újra itthon

Újra itthon vagyok. Vasárnap este érkeztünk haza. Tegnap már a gép előtt ültem: Elkészítettem a Boldogok vagytok kurzusról a helyi team beszámolóját/értékelését, amit el kell küldeni a kurzus után a nemzetközi irodának; javaslatokat írtam a kurzusról a záró team alapján. Aztán Dexter kérésére javaslatot küldtem Pepének a szerdai nemzetközi tanács megbeszélésre, hogy az erdélyi iskola legyen önálló iroda és a tanács teljes jogú tagja. Ehhez elkészítettem a statisztika spanyol fordítását is. 714 kurzust és képzést csináltunk eddig :), ennek 10% volt Erdélyben.

Aztán levelek, telefonok, chat-elések vártak rám. Rám cuppantak a testvérek, ahogy megláttak :). Este elrendeztem a Boldogok vagytok képeit és hanganyagát. Feltöltöttem és kiküldtem a résztvevőknek az értesítő emailt. Mivel Kati még a János kurzusról nem csinálta meg ugyanezt, azt is megcsináltam egy füst alatt. Most szépen töltögetem fel a saját szerverünkre az anyagot.

Egyébként pedig a Boldogok vagytok kurzus után Dexter maradt Budapesten nálunk az irodába. Hétfőn és kedden is tanácsülésünk volt (egyre fogyó létszámmal), de nagyon hasznos volt. Még senki nem dicsérte meg így a magyarokat az iskolában, mint Dexter. Rálátott, hogy mit csinálunk, és a záró szavai ezek voltak: „Le vagyok nyűgözve. Van, amit jobban csináltok, mint mi. Folytassátok!”

Szerda reggel korán keltünk, kivittük a reptérre és felraktuk a Varsói gépre. Aztán Katival szépen kettecskén rendet raktunk az irodában. Ez eltartott délutánig, aztán beültem az autóba és lementem a családomhoz Siófokra. 2 napot voltunk még ott, nagyokat aludtam :), aztán szombaton Szentendrén voltunk rokonlátogatóban, vasárnap a Margit-szigeten, majd jöttünk haza. Lehoztam a János kurzus képeit szegedre, hogy elkerüljenek Danihoz a pécsi, vagyis a sátorhelyi János kurzusra.

  • Jóbel