Elégedetten

Igen, a nyomda elkészült a szórólapokkal, de azt hiszem ezt már tudjátok, hisz már oda is kellett érkezzen. :)

Szóval egy hete kedden este felpakoltam a nyomdában, felszállítottam minden Budapestre, este nekiláttam a borítékok gyártásának. Reggel 9-re, mire jöttek az Ifi-szigetesek Évával már készen volt az első adag. Délután 3-ra pedig borítékban csücsült mind az 1008 db küldemény. Szerdán postára adtam Katival és halleluja! Obo szerint már rutinosan ment minden. Köszönöm a segítőinknek.

Közben egy nyomtatót visszaküldtem az EPSON-nak, várom a javítást vagy a cserét. Akcióban futottunk rá a fekete pénteken, ha minden igaz, akkor olcsóbban tudunk majd nyomtatni vele. És még sok apróság volt.

Kedden délután titkársági ülésünk volt Budapesten: Titusz, Éva, Obo, Kati, Zsolt, Laci és én is ott voltunk. Most volt a minősítés. Az utolsó adatok is bejöttek: 16 iskolaközösségünk van (2 haladó, 8 tanuló, 6 megalapított), 182 tagunk. Elkészítettük Dexternek az év végi jelentést, hétfőn volt a határidő.

Pénteken és szombaton itthon törlesztettem a sok türelmet, amivel a családom elviselte ezt a nagy év végi hajrát. Vasárnap délután lelki napot tartottam az egyik szegedi evangelizációs közösségnek.

Most a hét még a minősítések adminisztrációjával telik, diplomákat állítok ki, kinevezéseket, emblémákat. Alapjában véve készen vagyunk azzal, amit terveztünk a hónapra: 2015-ös tervek elkészültek és ki vannak postázva és még minősítés is volt. A kettő együtt sok volt, de jó a csapatom. Örülök Katinak és Obonak is. Köszönöm Jézus!

  • Jóbel