Elmaradt

Az Álomlátó elmaradt. Nehéz döntés volt, de el kellett ismerni, hogy nem tudjuk ilyen rövid idő alatt, ilyen terhelt időben átírni a kurzus pedagógiáját 20-25 emberre és kevés fiúra. Ritkán kapitulálok, de most el kellet ismernem, hogy nincs realitása.

Élmény volt útnak indítani Hódmezővásárhelyre a csapatot. Robi felnőtt, a csapat is. Ennek nagyon örülök.

A szemináriummal kapcsolatban: Létrehoztam a stáb-listát, kiment egy csomó infó, a jelentkezőkkel törődtem, kommunikációt intéztem. Jó, hogy Pepe is beszállt a hirdetésbe, de most nem tudom utolérni magam.

Pünkösdkor Rómában találkozunk Pepével, az utazást intéztük Oboval: repjegy megvan, foglalás megvan, szállás is, már csak a többieknek kell szállás.

Attilával befejeztük a fájlkiszolgálónk telepítését és beállítását, minden fontos szolgáltatás fut rajta. Hallelujah, ez is kész van (bár most ebben a pillanatban épp elérhetetlen valamiért az iroda).

Sajnos a gépem haldoklik. Elszállt a tápja, és vitt egy-két dolgot magával. Sikerült még újra elindítani és kerülő megoládásokat találni, hogy használni tudjam még. Az alapítványnak nincs pénze újat venni. Mondjuk 2011-ben sem volt, amikor ezt is magam vettem. De ügyelek arra, hogy legyen biztonsági mentésem.

  • Jóbel