Forróság

Hétfőn az üllési misszió tette ki, reggel még szétpakoltam a hétvége dolgait, aztán felkészültem az aznapi tanításra, tanításvázlat, melléklet elkészítése, hogy ki lehessen osztani. Aztán Csabi, Márti, Mara, Kristóf voltunk kinn Üllésen. Ez volt a tavaszi misszió utolsó alkalma. Nyáron megmutathatják mit tanultak. Későn értünk haza.

Kedden kitört a kánikula a számomra. Ismertek, a forróságot nehezen bírom. Most pedig van benne részem, nincs rám jó hatással. Szóval kedden pihenőnapot tartottam, megpróbáltam pihenni, aludni, mert volt mit kipihenni. De nem nagyon ment, a melegtől csak fáradtabb lettem, felborult a ritmusom. Remélem, ti, barátaim és fenntartóim jobban bírtátok. Ebben gyenge vagyok.

Szerdán összefoglaltam a NAIH-os látogatást, összeírtam, hogy mit kellene változtatni. Összeszedtem a még meglévő kérdéseket és problémákat, próbáltam jogásszal egyeztetni, de sohasem egyértelmű: egyik jogész így gondolja, a másik úgy. Megpróbáltam visszahívni a NAIH-os tanácsadót, de ő szabadságon van a héten. Milyen jól eltálálta :). Szóval, ez ültetve néhány napra.

Este épp elkészítettem a Kati nyári hírlevelét (átolvasni, javítani, HTML verzió), de mire hazajöttem a vezetői körből, elment az internet. A T-Home se bírja a meleget :). 20 órás szolgáltatáskimaradásom volt. Szóval pihentem és csináltam offline dolgokat, mint pl. takarítás az asztalomon.

Csütörtökön délután, amikor megjött a net, elkészítettem az alcsútdobozi kurzus ajánlóját, meghívóját. Szánt rám Obo két órát, hogy megértsem Pepe extra hosszú levelét. Befejeztem a hírlevelet és elkezdtem kiküldeni (ennek még nincs vége), aztán Titusz panaszai miatt azt kezdtem el vizsgálni, hogy a Synology szerverünkre át tudnám-e költöztetni az ujevangelizacio.hu-s levelezésünket.

  • Jóbel