Hamvazószerda

Ma azt ünnepeltem, hogy szükségem van Istenre. Az éhség erre emlékeztet, Isten ereje nélkül az én erőm mindenre kevés és hiányos…

A mai napom úgy indult, hogy szervezéssel és lelkigyakorlatra való készüléssel fogok foglalkozni. Aztán gyorsan megtudtam Janitól, hogy a lelkigyakorlat igen valószínűtlen, úgyhogy végül másmilyen napom volt.

Lesz két új Fülöp kurzus! Janinak és Ágónak adtam egy-egy kurzusengedélyt ma. Holnapra végre sikerült megszervezni, hogy elszállítják a szórólapokat Budapestre. Én mostanság nem igen megyek. Az alapítványi végzéseket tettem ma rendbe. Felraktam Lakner Annát. Jelentkezéseket adminisztráltam. És generáloztam a János kurzus meghívóját miután Anikóval sikerül ma beszélnem.

És aztán újra honlapok projekt: Opera hiba, amit Frici jelentett, emblémák beállítása, régi adatbázis eltakarítása, archiválás, rendrakás, szövegszerkesztő modul telepítése, János kurzus meghívó javítása (új tartalom), 1% javítás (jQuery meghívás), időzítések beállítása, ékezetes fájlnevek kiküszöbölése, régi ékezetes fájlnevek feltúrása az adatbázisban és javításuk, fejlesztés alatt dobozka.

Köszönöm Jézus, hogy velem voltál és szerettél.

  • Jóbel