Jegyzőkönyvek

A mai napot angol órával kezdtem: melléknevek, fokozás, társalgás.

Aztán jöttek a feladatok: Megjavult az Apache a weboldalak alatt, úgyhogy befejeztem a Szent Ignác és a Centrum oldalak átpakolását. A Centrum oldalának sminkjével volt egy kis gond, mert máshová kellett elhelyezni az új szerkezetben, de végül sikerült megoldani. Aztán kitakarítottam a nem használt oldalakt: a Kérügma oldalt (ami soha nem indult el, inkább csak egy játszótér volt); az ID oldalt, amivel anno OpenID szolgáltatást terveztünk indítani; az „Arcok” oldalt, ami csak a hivatkozások miatt maradt fenn. Szóval az összébb rendezéssel készen vagyok. Ami Drupal 7, az mind egy kódbázison fut. Az időzített feladatok futtatására is találtam megoldást, holnap be is állítom.

Aztán nekifogtam a tanács jegyzőkönyvének, hogy olvasható állapotba kerüljön: kommentált beszédek megszüntetése, helyesírás, tördelés, értelmetlen mondatok kigyomlálása, részekre tagolás, döntések kiemelése… Zozó átnézte, az megjegyzéseket is bedolgoztam. Aztán fel a Bandistára, fel a szerverre az FT és Tanács történetébe, elküldés a tanácsnak. A mellékletekkel már kész voltam előre, azokat csak csatolni kellett.

Megjött az árajánlat a szárazbélyegzőre: elég drága egy ilyen cucc. Meggondolandó.

Aztán a telefonkörrel foglalkoztam. Sikerült beállítani, hogy legyen egy számellenőrző és az új tarifákat is elkezdtem megjelentetni, de itt elfogyott az erő, már nem tudok koncentrálni…

A mai nap jó híre Jakab Mari állása volt. Légy áldott Jézus, hogy ma velünk voltál.

  • Jóbel