Jézus tervez velünk

A héten hajrá van. Több dolgot is be kell vinni a célba és közben hétvégén kurzusra megyek.

  • Hétfő: A Pál kurzust szerveztem, a helyi koordinátor volt kérdéses. Hozzáláttam az alapokmány utolsó átolvasásához, végére is értem, egy halom javítás lett benne.
  • Kedd: Fenntartói klubbal foglalkoztam, elintéztem a leveleket, befejeztem a Pál kurzus meghívóját, ajánlóját, feltettem a weboldalra. Tündinek készítettem ajánlót a Jánosra. A Synology Cloud Station lassú szinkronizálási problémával foglalkoztam, talán sikerült megoldani. Orsi is haladt az Alapokmány átolvasásával, az ő javításait beszéltük át és csináltam meg, az első rész kész. Jelentkezőket adminisztráltam és a szokásos napi apró dolgok voltak még.
  • Szerda: Budapesten voltam. Titusszal volt titkársági értekezletünk az iroda jövőjéről. Leszünk, Isten akar minket! Ezután az egész nap egy nagy megbeszélés volt Zsoltival, Évával, Katival. A hazafelé út érdekes volt. A Zöldtranszfer autóját feltörték Budapesten, a rendőrség helyszínelt, így 1,5 órával később indultunk. Lekéstem a Noé Bárkája teamet itthon, úgyhogy telefonon kapcsolódtam csak be. Közben megérkeztek Orsi módosítási javaslatai az Alapokmány második részéhez, azt átnéztem, beszéltünk, este pedig bedolgoztam.

Jézus, dicsőítelek, mert érhető jelét adtad annak, hogy akarsz bennünket és tervezel velünk. Legyen meg az akaratod!

  • Jóbel