Kreatívkodás

Kedden elrendeztem az Új élet Krisztusban kurzus után az anyagokat: hangfelvételek, képek, tanítási vázlatok, kelléklista javítása, beszámolók, levelek, Bandista regisztráció Krisztinek. A plébánián lecsekkoltam, hogy nem volt gond :). Anyagok elpakolva, majd a következőre elővesszük. Aztán hozzáláttam a weboldalak frissítésének. Már néhány napja jelezte a tíz Drupal oldal, hogy kritikus biztonsági frissítés van. Áttanulmányozva a kiadási jegyzéket úgy döntöttem, hogy óvatosan járok el, de végül nem lett semmi probléma.

Szerdán a következő kurzusokkal foglalkoztam. Két Fülöp kurzust raktam fel a weboldalra, ezekre kreatívkodtam a reklámcsíkokkal :). A második tiszta rajz. Aztán még elkészítettem a meghívót a budapesti Ábrahám napra és ezt is felraktam a weboldalra. Danival egyeztettük a pécsi Ábrahám napot. És találkoztam a webtárhely szolgáltatóval, kifizettem az éves díjat.

Tegnap már a második munkatárs kéri ki a véleményem a Nagyfigyelmeztetéssel kapcsolatban. Lehet, hogy fel kellene szólalni a munkatársak előtt? Mit gondoltok?

  • Jóbel