Mégis

Szerdán nekiültem dolgozni, de nem sokáig jutottam, folyton elaludtam a gép előtt, úgyhogy feladataim. Most nincsenek tartalékaim. Úgyhogy a szerda jobbára alvással és a családdal telt :).

Csütörtök: Reggel nekiláttam az antióchiás Fülöp kurzus engedélyezésének és webes megjelentetésének, elkészítettem hozzá a reklámcsíkot és a szokásos procedúrát. Ez eltartott egy ideig: kreatív feladat és élvezetes is :).

Aztán jöttek a várólistás feladatok: Carlosnak levél, hogy nem megyünk Rómába (angol). A Pál kurzus javítása: Laci igazgatja. Titusznak szerveztem az ezüst miséjét. Gergely Sanyinak tisztáztam, hogyan kellene a siloe.ro domént helyesen átirányítani erre a szerverre. Évának átadtam a tanítóképzés anyagait (vázlat, mellékletek, hanganyag) és beszélgettünk a tervekről. Mimivel gondolkodtam, hogy lehet az iskola közbenjárói csapatát felépíteni: ki kell találni a hogyant, mi a praktikus, hogy eljussanak az imaszándékok... Janinak olvastam a leveleit, a személyes iskolai gyakorlatát, jók ezek, beszéltünk is telcsin.

Aztán este számolgattuk Katival az iroda költségvetését. Igen emelkedett és az áram számlával is gond van. Még nem látok tisztán.

És a nem várt fordulat: Carlos felkeresett Skype-on. Azt mondta (jók jöttek a spanyol leckék), ill. írta, hogy nekik nagyon fontos az, hogy a magyarok közül is ott legyen valaki, ezért feltétlenül menjünk el ketten és annyival járuljunk hozzá a költségekhez, amennyivel tudunk. Mára ígértem neki választ. Az repülő út kb. 70e kettőnek, összesen 100e-be belekerül, hogy odajussunk, a kurzus költsége 300€ fejenként (90e), erre vonatkozik, hogy fizessünk, amit tudunk. Obo lenne a tolmács, aki enélkül is már rég jelezte, hogy szeretne kijutni. Szóval tegnap este még Katival és a feleségemmel osztottam szoroztam, hogy ki mennyi pénzt tud belerakni ebbe az útba. Gyűjteni kell, de végül is nem lehetetlen így.

És láttam egész nap, hogy a János kurzus hanganyagára rászálltak a tanítvány- testvérek. Töltik le gőzerővel :)

Éjszaka pedig nekiláttam a honlapon átkonvertálni a régi Pepés tanításokat. Nincs sok, de oda kellett rá nagyon figyelni. 9 készült el.

És egy kis megosztás. Ildi jelezte, hogy jó a fordításom. Íme:

Szemem habár nem láthat Téged,
azt mégis érzem, hogy itt vagy velem.
Kezem habár nem érintheti 
arcodat Uram, tudom itt vagy velem.

Szívem képes átérezni jelenléted(et)… 
(Te) is vagy velem, itt vagy velem. Érezhetem fenségedet…
(Te) is vagy velem, itt vagy velem. Szívem képes szemlélni már szépségedet…
(Te) is vagy velem, itt vagy velem. Érezhetem nagy szerelmed …
(Te) is vagy velem, itt vagy velem.

Jesus Adrian Romero - Tu Estas Aqui

  • Jóbel