Missziós nap

Kedden irodai napom volt: egyeztetések, e-mailek, FB megosztások Pepéről, Bandifi szórólap javítás, Ábrahám képzés ügye... Sajnos az Áhrahám képzés elmarad 8 jelentkezővel. Nem örülök. Akikre számítottunk, az új iskolaközösségek, azok nem jönnek el. Este teamünk volt, készültünk a vajdasági Új élet kurzusra.

Szerda missziós napom volt: délelőtt Zsombón voltam Adalbert atyával és Lajos atyával, a diákmisén zenéltem. Utána volt egy órám, míg megérkezett a Laci, addig elintéztem a napi egyeztetéseket Oboval és Katival, majd indultunk Vajdaságba. Először egy megbeszélésünk volt a vajdasági iskola aktuális ügyeiről és a 2015-ös tervekről, majd Padén az ima- és evangelizációs estén szolgáltam (beugróként) a dicsőítésben és tanúságtétellel. Este még befejeztük az időpontok egyeztetését és indultunk haza Lacival.

És amit láttam: szép lett a nagybecskereki egyházmegye iskolájának lelkigyakorlatos háza. Láttam „Laci irodáját” is (nem az, ez csak poén). Örülök ennek és remélem beválik. Majd egyszer képeket is mutatunk.

  • Jóbel