Na végre

Kedves barátaim, támogatóim, fenntartóim! Csütörtökön végre sikerült előre lépni az adatbázis fejlesztésében: kész az adatbázis első fázisa, a szerkezet és alapvető nézet is! Az első fázis, vagyis a személyek (résztvevők és munkatársak) személyes adatai, munkatársi adatok, iskolaközösségek és -csoportok, valamint a köztük lévő hivatalos kapcsolatok (tag, vezető, helyettes, mentor, adminisztrátor, lelkipásztori felelős), elköteleződések, jegyzetek és a tevékenységnapló. A megjelenítéssel még nem sokat törődtem; majd ha már több adat. A második fázis lesz a kurzusok és a hozzájuk kapcsolódó részt vétel és szolgálat, az még nincs sehol.

A személy->személy és az iskolaközösség->iskolaközösség közti kapcsolatos még hibásak, de egyelőre ezek nélkül is fel tudom tölteni az adatokat.

Elkezdtem feltölteni az adatokat, két iskolaközösség; a Noé Bárkája és az Emmasz már megvan. Ha látni szeretnéd, itt. Most egyelőre befejezem az adatbázis fejlesztését, mert jön a János kurzus :). Végre evangelizáció!

  • Jóbel