Online Énekfüzet készül

Kreatív heten vagyok túl, amit fűszerezett, hogy itt voltak nálunk anyósomé, apósomék. Sok érdekes eset volt a lányokkal, apósom kissé lehidalt a lányoktól...

Kedden főleg a fenntartói adatbázison dolgoztam, hogy minden kapcsolati adat a RedHen-ben legyen. El is készült és készítettem Katinak egy másik módszer ajánlatot, megismerkedtem a kimutatástáblával. Megjött a OTA-7, simulékonyabban viselkedik a telefon, a videókészítést leszámítva. Megjelent az OpenLP 2.2, telszteltem, beletették az összes általunk készített OpenLyirics-et ömlesztve. Ezzel még valamit kezdeni kell.

Szerdán délelőtt szemészetre vittük a lányokat. A nap fő feladata az énekfüzet weboldal volt: a tartalmak struktúráján dolgoztam. Ezen kívül biztonsági frissítések, szervezések, és Noé Bárkája team volt.

Csütörtökön kiküldtem a fenntartói hírlevelet. Megjött az Ubuntu 15.10, sima frissítés volt. Megbeszéltük Katival a pályázati lehetőséget. Aztán foglalkoztam az Énekfüzet weboldallal: a Multifield-et lecseréltem Field collection modulra, taxonómia nézeteket készítettem el.

Pénteken csomó kurzus volt, a többiek odavoltak, úgyhogy én belevetettem magam az Énekfüzet weboldalba, szombat és egy kicsit vasárnap is. Elég szépen haladtam. Nincs már olyan sok hátra, hogy meg tudjam nyitni. Még a dal nézetet kell elkészíteni, néhány szöveget tartalmat és legalább egy videót meg kell vágni, utána megmutatom :). Egy kérdés, ha valaki olvassa: az oktató videók vimeo-n vagy youtube-on legyenek?

  • bubu