Sok dolgot egyszerre és párhuzamosan :)

Érdeken napom volt, hálát adok érte.

Reggel a bélyegzők variációival kezdtem a napot. Aztán végre sikerült egy jó szinkronizációs módszert találni, ahogy az üvegszerverrel egyszerűen egy gyorsan tudom leszinkronizálni a saját gépemre az anyagokat (ha el kell menni offline helyre, mint pl. most volt Pannonhalma). Szóval ez megoldva a Grsync nevű programmal (VPN a Snyology-ra + Nautilus felcsatolás + Grsync két „lokális” mappa között). Aztán a tanács cuccaival foglalkoztam: elkészítettem a befejezett jövőképet, javításokat rajta, átnéztem a helyesírást :), és a tördelést véglegesítve kiexportáltam PDF/A-1a (most már ezt is tudom mit jelent). De ezzel le kell álljak, várnom kell Zozóra és a jegyzőkönyvre.

Aztán délután a Sóti Mártival beszéltünk a vajdasági iskola sorszáról, lehetőségeiről. Közben Éva jött az új honlap indítási igényével: először a domént intéztem el, majd létrehoztam az ifi.ujevangelizacio.hu-t (Drupal 7), majd nekiláttam az összes Drupal 7 oldalt (Szent Mihály Major, Centrum, Szent Ignác) átrakni erre a közös kódbázisra. Közben kétszer is kihalt alóla a szerver (csak az Apache), úgyhogy most már félbe kell hagynom. Közben rájöttem, hogy amióta kilőttük a József szervert nem is volt időzítések futtatása a weboldalakon → Ez majd még meg kell oldani, most hirtelen nem találtam rá megoldást. Miután most újra kihalt a gép (és ezzel áll minden weboldal) elmegyek aludni.

A mobilflotta tájékoztatót elkezdtem, de rájöttem, hogy Kati összekeverte a nettó és a bruttó összegeket :), úgyhogy az holnapra marad, az angol óra utánra. Légy áldott Jézus, hogy erőt adtál.

  • Jóbel