Szervezünk

A hét jó híre, hogy Éva hazaérkezett Ugandából. Elég kalandos volt az egész útja, naponta imádkoztunk érte, ahogy híreket küldözgetett magáról. A hazaútja minden képzeletet felülmúlt!

Szervezős napjaim vannak. Kati táborban Lacival és Zsoltival. Évával vagyunk. Ma Obo is elment táborba.

A Pál kurzus ügyében sok telefont eresztettem meg. Meg ha már beszélünk, akkor minden aktuális ügyet felvetettek. Kezdek igazgatónak is lenni. A többi nyári kurzusról: félegyházi János betelt; csanaki Jánoson tizenvalahány jelentkező van már, de még nem elegen; a Pálra eddig 14 jelentkezők van, ott vagyunk a határon; a pünkösdre is tizenöt körül vannak egyelőre.

Kevesen tudjátok, hogy áprilisban alakult egy iskolaközösség Debrecenben. Kissé elveszettek voltak, mert a levelük nem érkezett meg a titkárságra. Ennek most utána jártam. Remélhetőleg hamarosan lesz hír róla.

Obonak további feladatokat adtam át: a kurzusengedélyek bejegyzését. A Ludányhalásziit már ő csinálta.

Tegnap csőtörés volt nálunk az irodában, nem a bejövő ágon, hanem a kimenőn... :( Kati nem volt itt, jól belefutottunk. De legalább Kati menedzser testvért is jobban értékeljük :)

Kornél kérésére újra megpróbálkozunk egy András műhelyt összehozni, de most Budapesten. Munkatársak, ha eljönnétek idén rá, szavazzatok a Bandistákon!

  • Jóbel