Termékeny

Termékeny hetet éltem meg az irodai munkával. Kati szabadságon volt, Obo volt, de jobbára a hétvégi kurzusára készült, úgyhogy én egyedül dolgoztam.

  • Nekünk is lesz még a nyáron egy Emmausz kurzusunk. Különleges lesz, úgyhogy új időbeosztást kellett csinálnom hozzá.
  • Megismerkedtem a DPD futárszolgálattal. A hétvégi kurzusra kellett plakátotokat küldenem. Egész gyorsan és olcsón meg lehet úszni ma már ezt.
  • Frissítettem a Drupal 8-akat. Az új gépen létrehoztam a Vagrant-os virtuális gépet ehhez. Végre van normális hivatalos leírás hozzá.
  • A találkozó stábján dolgoztam. Néhány hiányzó elem meglett, meg egy-két csere.
  • És: rendbe raktam a Bandifi anyagait. Vagy fél éve fel van írva a teendők közé, de eddig nem volt lelki erőm hozzá. Most erőt vettem magamon. Szépen átnéztem mindent, hogy mi maradt. Hát, nem sok minden maradt hátra az 5 év után. De végül is szépen rendbe raktam mindent, amit találtam. Néhány dolog duplán vagy esetleg triplán volt meg, ezeket megszüntetem; az eseményekhez kapcsolódó anyagokat akkurátusan leválogattam, külön rakva a médiaanyagokat; 18 GB helyett most 3 a Bandifi, ezekből is a legnagyobb tétel a learchivált prezik. Ennyi van, innen lehet újraindulni. Egy fontos lépés megtörtént legalábbis bennem az újraindításhoz.
  • A másik hasonló hónapok óta húzott feladat az alapítvány iratainak a rendezése. Volt itt némi káosz, befejezetlenség, úgyhogy nagy levegőt vettem és két nap alatt végigküzdöttem rajta magam. Péntek 4-re pont végeztem vele.

A héten valamit tudtam előrébb vinni az Énekfüzet projekten is, amit „hobbiból” csinálok. Az akkordírás módjára született javaslatokat kell értékelni és választani, ezen dolgoztam.

Hétvége itthon telt. Erika fáradékony mostanság, pihennie kell hétvégén, úgyhogy nem utaztuk el Laci atya szentelésére. Nagy-nagy öröm Laci atya nekem!

  • Jóbel