Új élet lázban

A projekt most az Új élet kurzus. Kedden a szervezés napja volt: jelentkezők, szállások, este team. Készítettem az adaptációs kelléklistát... ehhez át kellett gondolni minden tevékenységet, tanítási fogást, dinamikát. Azt hiszem összeállt a kurzus. Végül szerdán fejeztem be a kelléklistát és elkészítettem az áttekintést is. Indulhat a beszerzés és a melléklet gyártás. A 30 db kereszt már megjött, elmentem érte. Készítem fel a tanítókat: Obo, Éva, Orsi készen vannak, még Mara van. Szóval e körül forog most szinte minden.

Közben próbálom a többieket is szolgálni:

  • Új élet kurzus lesz Mindszenten is, regisztráltam a kurzust. Marával készítjük elő.
  • Oboék szerveznek egy következő Jézus kurzust Velencén, azt regisztráltam, tettem fel a honlapra, kicsit átszabtam az ajánlót, amit Obo készített.
  • Szonja keresett, megvan az Isten Mosolya közösség számára a János kurzus helyszíne. Kitettem a honlapra is: augusztusban lesz tehát még egy János kurzus, de ez zártkörű.
  • Zsoltot kerestem, hogy beszámoljon a hétvégi Emmauszról. Közben kiderült, hogy a zalaegerszegiek máshogy szeretnék a János kurzust. Át kell szervezni a teamet is. Anikóval beszéltem, neki nem jó ez a megoldás, a második hétvégére tudott volna csak jönni.
  • Tegnap este összeszedtem még a maradék erőmet és elkészítettem az összefoglalót az adaptációkról és az alkalmazásokról (tanítói szabadságról a kurzusok témáiban). Ez egy régi és fontos kérdés, mely emésztett bennünket. A tanácson most megleltük az egyensúlyt és ez egy fontos eredmény. Eligazít bennünket a mostani adaptációs folyamatokban is. Ha munkatárs vagy, lépj be a Bandistákra és olvasd el.
  • Jóbel