Új titkár!

Új titkárunk van! Örömmel mutatom be az Iskola új titkárát: Joanovits Róbertet, akit jobbára Obo néven ismertek. Most csatlakozott az irodához. Számomra nagyon lelkesítő az érkezése, mert végre nem leszek egy személyben igazgató, titkár, rendszergazda, webmester, grafikus-tördelő és adminisztrátor. Vagyis a mosoly ezután nem lesz olyan fáradt az arcomon :). Szóval: hallelujah!

Obo lesz tehát a titkár, a fordító és tolmács valamint az adminisztrátor. Nagyon örülök. Eddig csak ahhoz volt szerencsém, hogy én segíthettem más igazgató (Laci, Titusz) munkáját titkárként, de olyan még nem volt, hogy engem is segítenek. Hat évet voltam titkár nélkül. Nagyon örülök.

Az egészet az teszi lehetővé, hogy pénzt kaptunk Istentől, aki egy pályázat formájában gondoskodott rólunk egy olyan helyről, ahonnan álmunkban sem reméltünk ezelőtt. Persze most sem az egyháztól, de nagy az Isten pénztárcája. Úgy tűnik, el kell hinnem, hogy fontosak vagyunk Istennek.

Obo kedden érkezett, úgyhogy a keddi, szerdai, csütörtöki napokat Budapesten töltöttem. Hárman (Éva Afrikában van!) átrendeztük az irodát, hogy elférjünk; számítógépet telepítettem és állítottam be, hogy Obo tudjon rajta dolgozni; oktattam, feladatokat beszéltünk meg; feladatköröket osztottunk újra magunk között. Csütörtök este jöttem haza közire Oszkárral.

  • Jóbel