Vége a nyárnak

Vége a nyárnak. Előttünk még egy Mózes kurzus, arra készülök én is. 40 felett máshogy látom ezt a Mózest.

A nyáron több nagyobb dolgot is készítettem:

  • Elkészültek az animációs videók. Rákészültünk, aztán egy este összejöttünk a Noé Bárkájával és felvettünk kb. 15 animációt két kamerával. Aztán néhány nap múlva megvágtam őket. Szerintem nagyon jók lettek. Eddig legalábbis semmi ilyen nem volt, így nagy fejlődés történt. A csapa lelkes maradt, beterveztünk még 15 animációt. Lesz egy második kör is. A videók a Bandistákon nézhetőek.
  • Amivel nagyon sok időt töltöttem: elkészültem az igazgatói értékelővel, kurzusbejelentővel, ellenőrző listával. Ezek most már valódi PDF űrlapok. Sok időt kellett beleölni magába a technológiába is, hogy a mostani szabad szoftveres eszközökkel összes tudjam hozni, aztán sok időt kellett arra fordítani, hogy megtervezzem hogy mi is legyen ezekben az űrlapokban tartalmilag, aztán prototípust készítettem, azt sokat reszelgettem és végül már csak néhány napi munka és elkészültek a konkrét űrlapok. Jó feladat volt nyárra. Obo még nem nézte át őket, de ha megtörténik, akkor a Bandistákon elérhető lesz és lehet már majd őket használni. Az egész projekt jelszava a hatékonyságnövelés. Gyorsabb lett kitölteni, beküldeni.
  • Répás Erika elkészítettem az Emmausz jegyzet nyelvi korrektúráját. Nagyon örültem ennek. Végre valaki elkészíti, amit ígér. Megcsináltam, a Bandistákon elérhető.
  • Jóbel