5, 10, 15

Ma még mindig Budapesten voltam. A mai nagy projekt az iskola 5,10 és 15 éves nagy céljának kijelölése volt Anikóval, Katival, Lacival, valamint a kis projektek megtalálása lett: végül 12 kis projektet jelöltünk meg. És az iskola vezetésére is van koncepciónk. Van, mert nem maradt semmi másom, csak az elhívásom és a vízióm, ami bennem volt.

Oboval elrendeztük az András fordítását, már hozzákezdett a József Barnabás fordításához is. Andris megkapta az Iránytű és az Örvendj fordítását. Elkészítettem nekik, már dolgozhatnak is. Jó, hogy húsvétkor bevittem a régi fordításokat a memoQ-ba.

Feltettem a Drupal 7.2 biztonsági frissítéseket a Centrum, a Szent Ignác és a Szent Mihály Major oldalakra. Az ISPConfig-on végre volt jogosultságom egy kódbázisra összevonni a Centrumot és a Szent Ignácot. A SZEKA is megkapta a 6.22-es Drupal frissítést.

Aztán Zsoltival és Lacival beszéltem még este a nagy vezetői kérdésekről :-). És még néhány sort írtam a Szent András 2011-es jelentésbe.

Istenért, aki megragadott.

  • Jóbel

Hozzászólások

köszi a beszámolót! Te

köszi a beszámolót! Te tényleg be vagy zsongva, meg vagy ragadva... :-) ha éjjel 1-kor még időt szánsz arra, hogy ezt megírd! Petim aszondaná: "nem vagy normális!" Remélem ezután jót pihentél! Egyébként kiváncsi vagyok a nagy célokra (big bold goals?) na meg a kicsikre is... De gondolom időben megosztod/megosztjátok ezeket is. Dicsőség érted, értetek Istennek! pax+ éva