7 napi szolgálat

Jelentem a felhő alapú titkársági fájlszerver jól működik. Most már napok óta azt használom probléma nélkül: szépen szinkronizálja felfelé és lefelé is a titkársági és az alapítványi állományokat :), az eddigi VPN-es csatlakozást ritkán kell majd használjam.

De nem ez volt a mögöttem lévő 7 nap szolgálata, hanem a Statútum és a Szervezeti és Működési Szabályzat új verziójának elkészítése. Egy munkaverziót készítettem, amit a tanácson majd tárgyalni tudunk. 7 napot dolgoztam rajta. Az érvényben lévő magyar és nemzetközi szabályzat mellett még 16 rövid vagy hosszabb dokumentum lett összedolgozva benne. A javaslat összesen 40 oldalnyi szöveg. Nyugi ebből nem mind a szabályzat, hanem a magyarázó segéd szövegekkel ennyi.

Tudom mit jelent koncentrálni, és nekifeszülni valaminek, de ez most tényleg nehéz volt. Közben sokat ujjongtam, ha egy-egy rész elkészült, vagy valamit nagyon egyszerűen le tudtam modellezni és megfogalmazni. De nehéznek éreztem. Amikor viszont elkészült, olyan triviálisnak tűnt az egész és azon gondolkodtam, hogy mi is ebben az az alkotás, amit én tettem bele. Nagyon hálás vagyok Istennek, hogy elkészült, mert sokszor éreztem a vezetést, a segítséget, különösen az iskola nemzeti és nemzetközi felépítés egyszerű megfogalmazásában.

Itt még nincs jogom nektek megosztani, pedig örülnék neki, ha valaki időt szentelne rá a hibái és következetlenségei felkutatására. Ez a lesz a tanács feladata és kötelessége, akikkel a hétvégén összegyűlűnk.

Ezen túl még némi időt szántam közben az András műhelyre, Kristófra, a Drupal 7.25-re frissítésre, a tavalyi és adminisztrációs lezárására, az Énekfüzet projektre.

Ma apróbb feladatok fogok csinálni, majd elkezdem az Új élet kurzus új vázlatát. Nem adaptációt írok, mivel a tanácson fogjuk átbeszélni azt, csak átszerkesztem az új formában. Kérem imáitokat, hogy a Szentlélek vezessen az Új élet kurzus adaptációjában!

Jöjj Szentlélek! Jöjj tűzzel és bölcsességgel!

  • Jóbel