Budapesti irodás nap

A keddi nap Budapesten telt: Reggel ismét nekiláttam a rám váró leveleknek. Ott volt Jocó, beszélgettünk egy rövidet a vezetésről, pásztorságról. A közös reggelin sikerült eldőlt a Pál kérdése: Laci fogja vezetni, összeállt a team, szóltunk Gábornak is róla.

Aztán mardosott a lelkiismeret, hogy Laci projektoráról hiányzik ez a funkció, amit éjszaka keresgéltem, úgyhogy nekiláttam keresgélni másik gépet. Találtam olyan modellt, amin benne van. Aztán jött a Laci is reggeli imáról és végül felhívtam a boltot, délután bementünk Lacival a Mamutba és elintéztük a cserét: 6 órát ment a projektor, visszavették értékcsökkenés nélkül és rendeltek újat. Három munkanap a kulcsszó. Csütörtökre ígérték. És közben jót beszélgettünk Lacival az iskoláról, lehetőségekről, tervekről.

Aztán még délelőtt megrohantak a feladatok. Összirodai megbeszélés volt: festés, segélykoncert ügyben. Az új infó, hogy az iroda után adód is kell fizetnünk. Ez most nem hiányzott. A megbeszélés után leültünk átszámolni a költségvetést. Bajok lesznek így, ha minden költség csak meg fel, sejtére már 80-10e Ft között járhat a havi költségvetés így. Ez nagyon elkeserített.

Közben nekiestem a Fülöp kurzus hanganyagát megvágni és feltölteni.

Délután még Angélával ültünk össze beszélni a novemberi konferenciáról, és minden aktuális kérdésről. Este 6 lett mire elindultam. 8-ra haza is értem Szegedre.

  • Jóbel