Budapestről jelentem

Tovább folytatom nyári körutamat, most már Budapesten vagyok, innen írok nektek.

Hétfő: Megbeszéléseim voltak, don PigGi atyának szóló levélről volt egy másik fordulóm, néhány apró feladat és a nap fő feladata a cikk megírása volt, ami Kunszabó Zoli kért tőlünk az audienciával kapcsolatosan, de nem jutottam vele sokáig, elakadtam. A fényképek beszerzésénél is elakadtunk, bonyolult és drága mulatság az L'Osservatore Romano.

Kedd: Délelőtt még Siófokon voltam, irodai feladatokkal foglalkoztam (javították a LO hibát, ami annó probléma volt) délután pedig összepakoltam és irány Velence, felvettem Obot, bementünk Válra, átvettük a házat, kipakoltunk némi cuccot, aztán irány Katihoz az irodába Budapestre: megbeszélés, online teammegbeszélés a szolgálókkal János ügyben, utána Katiékkal még egyeztetés és eljött az éjfél.

Musitz Gábor a harmadik munkatárunk (Márti és Nándi után), aki hazament. Örülök, hogy evangelizáltuk őt, ő is evangelizátorrá lett és tanítványként léphet a Teremtője elé. Évek óta benne volt a levegőben, hogy bármikor vége lehet a pályafutásának. Ne értsétek félre: hallelujázva fogjuk temetni csütörtökön minden fájdalmunk ellenére. Dicsőség neked Jézus az eddigi életéért!

  • Jóbel