Egy nyugis hét

Így néz ki nálam egy nyugis hét, amióta nem én vagyok az igazgató:

A boldogok vagytok kurzusban az volt a legjobb, hogy láttuk a testvérek vendégszeretetét, nekem pedig volt három angyalom, akikkel vígan megtartottuk a kurzust. Az analógia felejthetetlen jó volt a csajokkal!

Hétfőn és kedden pihenő napom volt. Rám fért. Persze hétfőn este Új élet volt, arra mentem.

Szerdán weboldalakkal kezdtem, végre sikerült Laci oldalán a biztonsági hibát foltozni. Levelek vártak rám és telefonok. Összegyűjtöttem a fotókat. Képválogatást készítettem Máté atyára való emlékezéshez. Megbeszéléseink voltak és este vezetői kör.

Csütörtökön kurzushirdetésen dolgoztam, laptopot néztem, Leventének jeleztem vissza, Katinak kellett a TV-be egy gyors kép/rajz, Felház plakátot készítettem, Csiszér Lacit szupportáltam telefonon keresztül, mert sikeresen leverték a vetítős gépét, új kiírást készítettem az irodaajtóra, mivel a Kalmár lányok lefényképezték, hogy még mindig én vagyok kiírva igazgatónak, a Boldogok vagytok kurzusra csináltam 3 OpenLyrics dalt, megrendeltem a Rembrandt képet az irodának, a Boldogok vagytok kurzus anyagait archiváltam.

Pénteken nem sokra vittem, javítottam a kurzushirdetést, mentoráltam, apróságok voltak.

Csak péntek estére készült el a hírlevél, úgyhogy abból – ha már szombat munkanap – reggel csináltam HTML-t és kiküldtem a munkatársaknak. Fenntartói még nem készült. Utána a Drupal 8-sal foglalkoztam, biztonsági update + környezet frissítése xenialra, hogy menjen a PHP7 Vagrant alatt. Tűt a szénakazalban ez nekem, de megcsináltam. A hiányzó D8-as funkció még mindig nincs kész, újra olvasgattam, ez kész blamázs a Drupalnek szerintem.

Vasárnap összegyűjtöttem hétfőre a dicsvezetőnek a dalokat, este meg tanúságot tettem Lajos atya felkérésére a Dómban mit jelent elkötelezetten részt venni egy lelkiségben/mozgalomban.

  • Jóbel