Egy tipikus napom

Köszönöm neked ma Jézus, hogy sikerült befejezni, kiadni a Józsi Barni vázlatát és plakátjait. És hogy délután sok apró kis ügyet sikerült elintézni, amelyek már napok óta itt nyüzsögtek a fejemben és nem hagytak a Józsi Barnira koncentrálni.

Volt ma minden mi szem-szájnak ingere. Egy tipikus Gellért nap: Egy fő projekt, amin dolgoztam 4-5 órát: Józsi Barni vázlat kiadás befejezése és a plakátok, majd megjelentetés. Obónak, a fordítónak visszajelzés.

Sok apró kis dolog: Jézus kurzus anyagainak elpakolása, Bandis jogosultságok javítása az adatbázisban, Kaposvári tervek és egyeztetések Muccsal és Marcival, Angélával megbeszélés, Mór atyával felvenni a kapcsolatot Laci kérésére, felkérni a vallomások megírására a tanácsot és a nem tanács tagokat, egy kis szervezés, szinkronizálás a szerverrel, készülés holnapra a békeszerző napra, felkészülés az utazásra, munkanapló.

És az erőgyűjtés reggel: a titkársági ima Katival, Anikóval és veled, Istenem.

Most pedig az esti hálaadás. Jó így este számít adni. Te biztos tudod mit végeztem. De én sokszor olyan fáradtan térek nyugovóra, hogy csak az marad meg bennem, hogy nem végeztem. Én elégedett vagyok, noha nem végeztem el mindent, amit terveztem... Holnap hajtanak az álmaim tovább.

Légy velem holnap is, Jézus.

  • Jóbel