Elkészült a plakát!

Hétfő, szeptember 1. Szép nap volt nektek? Én lelkesedéssel vetettem bele magam a feladatokba. A nap fő pontja, hogy Pepének kellett vizsgálódnom az ügyben, hogy hogyan lehetne hatékonyabbá tenni az nemzetközi tanácsot érintő írásos kommunikációt és a konferenciabeszélgetéseket. Ha valakinek van tapasztalata jól működ ingyenes konferenciabeszélgetős szoftverről, amiben 15-20 ember és részt vehet a világ bármelyik szegletéből, szóljon nekem! Ilyeneket kerestem, hasonlítottam össze. Este pedig nemzetközi tanácsmegbeszélésünk volt Skype-on.

Ezen kívül: A napot egy titkársági megbeszéléssel és imával indítottuk mind a négyen. Elintéztem a várakozó ügyeket: rendrakás, hanganyagok, Tomi lábpedál ötlete és weboldala, Misivel a tolmácsgép, Titusszal időpont egyeztetés.

Kedden más jellegű napom volt: Először a mi magyarországi tanácsülésünket készítettem elő. Választás is lesz, lejár a mandátumom. Programtervezetet állítottam össze, meghívót készítettem, mandátumokat ellenőriztem, kinevezést készítettem. Ezután az Új élet Krisztusban kurzus nyomtatható plakátját készítettem el. Ez az első ilyen jellegű plakátunk. Bandisták nézzetek fel a Bandista oldalra! Ez ugyan eltartott néhány órácskát, de szerintem szuper lett. Örülök ennek nagyon. Ezzel készen van az adaptáció! Obo még átolvassa a jegyzetet, hibákat javít benne, de ezzel gyakorlatilag az én feladatom készen van. Este még Katinak készítettem aláírni való alapítványi nyilatkozatot, ami az alapító okirat módosításához kell. Pepének küldtem kapcsolattartási adatokat, mert épp kérte.

Ma délelőtt Adalbert atyánál voltam Zsombón, misén játszottam gitáron, ismerkedtünk a gyerekekkel.

  • Jóbel