Elmúlt hetek történései

Az elmúlt hetekben sok minden történt az iroda háza táján.

Először a Misszió központ festése volt napirenden, és az ezekkel járó munkák. :)

2006-ban, amikor átadták a központot, minden szép, új és tiszta volt. De, azóta eltelt 6 év, és több ezer ember megfordult ezen a helyen, és bizony az amortizáció elkerülhetetlen. Szóval, rá fért egy festés erre a helyre. A négy iroda összefogva bonyolította a műveletet.

Mindez azzal kezdődött, hogy az irodákból mindent ki kellett cipelni, hogy a bútorokat össze lehessen tolni, stb, stb. Ez kb. 2 napot vett igénybe. Laci, ezt gyorsan megoldotta, egy kiskocsira feltette a szekrényét, úgy ahogy volt és kivitte. (Erdélyi erős, székely legény nem pakolászik hiába, megfogja, s viszi! ;) ) Mirci segített nekem kipakolni a szekrényekből, Zsolti és Ádám az izom munkát végezték. (Zsolti le is sérült, mert egyedül emelt meg egy szekrényt=>következmény=>5 nap otthon fekvés kemény padlón, lumbágó.)

Amikor megérkeztek a festők, el kellett menni festéket venni. Ez sem volt egyszerű, kb 2 óra egyeztetés, huza-vona. De, meglett! :)

A régi mediterrán színvilág helyett, egy kicsit nyugisabb, otthonosabb pasztell árnyalatokat választottunk. Így inkább otthonosabb, kellemesebb lett a légkör. :)

A festési munkálatokkal és lebonyolítással én lettem megbízva.... Őszinte részvétem a lakásfelújítóknak! :o)

4 nap festés után elkezdődhetett a visszapakolás, ami háromszor tovább tartott, mint a kipakolás.

De az eredmény szerintem nagyon jó lett. Remélem nemsokára személyesen is megtapasztalhatjátok, amikor eljöttök. Addig is, a képek beszélnek! :) összetologatva narancs vidék teaház előtte folyamat félig kész háromnegyedig kész kész ez is kész

  • Arm Kati