Énekfüzet 4. kiadás készületben

Pénteken sikerült az eddig összegyűjtött adatokat betördelni az Énekfüzetbe. Egész gyorsan haladtam egy makróval, amit sikerült összehozni. Krepelka Márti közben folyamatosan új adatokat küldött, korrektúrázott, úgyhogy haladtunk.

Márti vette észre, hogy a strófajelzések időnként, véletlenszerűen elcsúsznak. Úgyhogy némi gondolkodás után egyszerűsítettem a készítésüket és írtam egy újabb makrót, ami átalakítja a már meglévőket. Ez elég stabilnak bizonyult. :) Öröm!

Aztán a fődokumentummal akadt probléma, mert össze-vissza tördelte le, amikor összerakja a fejezeteket. Németh Laci segítségét kértem, adott is, bevált! Egyedül a strófajelzések csúsztak még mindig el. Egy újabb kis makróval azt is megoldottam.

A LO Basic makró írás nem tartozik az erősségeim közé, úgyhogy nagy hála neked Jézus, hogy adtál erőt, kitartást és vezérelted a gondolataimat, hogy jó helyen keresse a megoldást!

Így néz most ki. Mellékelve, csak hogy lássatok is valamit belőle. Az új énekek félbe vannak hagyva, majd ha időm engedi, folytatom. Most kurzusok jönnek.

Hétvégén a családdal voltam, Hani 9. szülinapját ünnepeltük.

  • bubu