Zuhanykabinból valahol Európába

Az elmúlt hét egész szép színeket hozott a titkársági irodai mindennapok palettájáról:

a lenti kurzuskellékraktár felkeresése több fordulóban Jocóval János kellék ügyben, Katival „vigyük le” ügyben. Ez nem nagy (m2-re), de fantáziát megmozgató és nem csekély mélység, vagyis inkább magasság dimenzióval rendelkező területnek ígérkezik. A műkarácsonyfa mindenesetre most el lett süllyesztve ott lent... ;) Ebben az még a szép, h. aztán másnap hozott vissza egy kedves tesó egy szép nagy plakátos mappát, amit majd (!) szintén oda viszek le. Mivel egy épülettel odébb és egy szinttel lejjebb van, egyelőre marad a „majd”. Persze akad még néhány ilyen „majd”..., egyelőre még nem érem utol magam a to-do-listámon, meg hát sok minden igazi iroda- és ujevangelizacio.hu-specifik ez meg azzal nem gördülök igazán gördülékenyen, de igyekszem inkább a gör, mint a dülékeny felé erősíteni a dolgokat.

Ezt a szálláshely ügyében is így kellett tenni, ahol immár másodízben jött a gondnok szóvá tenni azt a gondot, h. a szállás alatt ázik a parkolóház. Nos, az első ízben intézkedett, lehet, nem kell volna, mert a víz most is víz, sajnos csövön kívül. Nekiláttam másnap kicsit szétkapni az elsőzámú gyanúsítottnak mondott középső zuhanyt, de csempe- és faltörés nélkül megállapítatlan maradt, h. a vízelszabadulás honnan tehető megállíthatatlanból elapaszthatóvá. Tehát a nagy sajátkezi szétverés helyett azt választottuk, h. Katika telefonálgatott ide-oda, biztosítás és hasonlók ügyben, hiszen az, h. a garázsban csöpög, bár nálunk zárva a vízórai főelzáró, nem feltétlenül jelenti azt, h. a középső zuhanyt izibe de szétverjem. Tehát az ügy szó szerint folyamatban van még.

Emellett szórólapszerkesztettem és -gyártottam, sokakat hívogattam és sokak találták jónak az én számomat tárcsázni (vagy egyéb módon megcserdíteni a telefonomat), kurzus ügyben, regisztráció ügyben, kellék ügyben, kulcs ügyben, egyéb ügyben.

S közben Pepénk szkájpon jelét adta, h. már igencsak hiányzunk neki, és ennek felettébb örvendtünk Katival itt az irodában s Gellérttel ott az Alföldön együttecskén, mert ő nekünk éppúgy hiányzik, és komoly tervezés, számolás, imázás, és olaszszkájpolás közepett tervezzük, h. közvetlen az üllési Pált repülőre ülés követi már, hogyha netán túlélnénk az evangelizátorképző falumissziót, bizonyosan megváljunk minden maradék testi erőnlétünktől egy olasz út és Pepe-kurzus erre adott lehetőségei közepett, valahol Európában.

  • obo