Fogalmazási verseny

Csütörtök és péntek:

Beszámoltam a tanácsnak a nem várt, de jó római fejleményekről. Repülőjegy még nincs, egyre drágábbak :(. Azon gondolkodtunk, hogy kérhetjük-e az európai igazgatóktól, hogy Magyarországon legyen a következő, hogy ne csak 2 magyar tudjon részt venni ezeket... Már 2009-ben is ezt kértük Pepétől, hogy nagyon jó, hogy ha nem csak Mexikóban vannak ilyen össznépi kurzusok, hanem Európában is, csak ne Nyugat-Európában, mert az még mindig elérhetetlen a magyaroknak. Inkább megszervezzük mi. Nektek mi a véleményetek, akik követitek a blogot?

Aztán jöttek a fogalmazásos feladatok: egy cikk a Megújulásba (karizmatikus hírlevél) és programok leadása. Csiszér Laci helyett :) megfogalmazni az egerszalóki műhely bevezetőjét.

Este team Maránál a következő hétvégi bérmálkozós kérügmatikus lelkigyakorlatról (Nem Fülöp, mert ifik és másfél nap csak). De jó lesz :)

És aztán elkészítettem a Fenntartói Klub oldalát. Szövegezés, kivitelezés.

És néhány apróság, amit minden nap csinálni kell.

Néha úgy érzem magam, mintha fogalmazási verseny lenne. Nagy segítség lenne egy testvér segítsége, aki könnyedén és gyorsan tud szépen fogalmazni.

  • Jóbel