Haladás

Kedves Barátok és Fenntartók! Hajtás van, készülünk a következő János kurzusra és ezért az irodai feladatokat is tolni kell előre. Haladok.

A szerdai nap fő eseménye a nemzetközi tanács konferenciabeszélgetés volt délután. Reggel arra készültünk Oboval, beszámoltam a Dexterrel történt megbeszélésről, hogy képben legyen. A tanácson az erdélyi iskola „nemzeti iroda” rangra való emelését javasoltuk. A vége az lett, hogy a 2014-es európai konferenciára (Lengyelorzság) meghívást kapnak és ott majd bemutatkozhatnak. Ez jó, haladunk. Aztán János kurzust készítettünk elő Szonjával és Katival, résztvevőkkel foglalkoztam. Majd a debreceni Fülöp kurzus ügyeit intéztem, koordinátorral egyeztetni, ajánlót készíteni, webes meghívót és a jelentkezést beállítani. Este vezetői körön voltam a városban, juhéé, az 5 közösségnek lesz ezután havi egy közös közösségi alkalma. Aztán pedig mér Marával beszélgettünk és egyeztettünk. Este pedig még várt rám némi adminisztráció.

Csütörtök reggel Béla atya jött hozzám és egyeztettünk az üllési Új élet kurzusról. Aztán még Marával egyeztettem és hozzákezdtem a RedHen-es adatfeldolgozáshoz: a maradék Új Jeruzsálem, az Esztergomi iskolaközösség, az Új aratás, és a valamikori budapesti összevont és a Gaudete iskolaközösségek elköteleződési anyagait vittem fel az adatbázisba. Már csak a Jakab-klán hiányzik és kész van az Esztergom-Budapesti egyházmegye :). Eddig 65 tag, 47 volt munkatárs és további 7 aktív kapcsolat van feldolgozva. 11-ből már 2 egyházmegye már megvan. Haladok. Aztán elkészítettem a kilépett tagok felsorolását (sikerült megoldani a duplikátumok szűrését, végre!), valamint a Bandistákhoz hasonló ikonos nézetet. Persze Szonjával, Katival, Robival is egyeztettünk a János kurzusról.

Jézus, áldd meg a pécsi János kurzus résztvevőit és szolgálóit. Köszönöm, hogy velem voltál és a kreativitást!

  • Jóbel