Hurrá, lepakoltam

A mai napom egyszerűbb volt: újra szerkesztőnek éreztem magam. Az állandó elfoglaltságom ugyanis az volt (lett volna), hogy olvassam át az Obo által fordított József Barnabás vázlatát. Nekem nagyon tetszik ez a képzés, olyan nagy igazságok vannak benne. Haladtam is vele, csak nem annyira mint gondoltam.

Merthogy közben néhány más dolgot is csinálni kellett: Fixálni a budapesti kurzusok napirendjét, befejezni a tegnap elkezdett memoQ beállítófájlok birizgálását a migrációhoz, kijavítani az itthoni internetelérés hibáját (MAC cím klónozás bejött), Katinak segíteni elküldeni a leveleket, ami végül nem sikerült...

De aztán elérkezett az időkorlát, amitől azt mondtam, hogy felállók az íróasztaltól, mert hurrá, végre kurzus lesz! Szóval délután lepakoltam az asztalom, minden futó projekt anyagait szépen összepakoltam külön dossziéba, rendet tettem, fellélegeztem egy kicsit... és elkezdtem készülni a Jézus kurzusra. Hurrá, végre kurzust tarthatok a csapattal! Szóval most készülök az anyagok összepakolásával és a tanításaimmal.

Maradj velem Jézus!

  • Jóbel