Kecel

A keceli iskolaközösség szervezni nagyon jól tud. Egy iskolában voltunk, ahol teljesen otthonosan mozogtunk. Helyi plébános támogató. Ellátás és fogadás szuper. Elismerésem.

Új élet Krisztusban kiképzőt tartottam a hévégén Katival, Lacival, Oboval és Dani segítségével. 39 résztvevő volt rajta elég sokfelől: Pécsről, Szegedről, Dunaharasztiból, Szekszárdról, Bajáról, Mélykútról... de nem tudom mindet felsorolni. Jó hangulatban telt a nap. Tartalmilag ugyanazt adtuk, amit Csanakon és amit már Budapesten is. Örülök annak, hogy első blikkre mindenki jobbnak találta, mint a régi Fülüp változatot, pedig az is nagyon jó változata a kurzusnak.

Reggel korán keltünk, a 9 gyerekünket itthon hagytuk a teammel, mert Erikám már volt a budapesti képzésen, így ő volt a Mader-Gyuris-Ádám bébiszitter. Este a képzés után még volt egy megbeszélés Danival, addig a többiek összepakoltak. Este 10-re értem haza.

Vasárnap ünnepeltük Blanka egy éves szülinapját a szüleimmel és bátyám családjával. A lányaim gyönyörűek. Szép volt és fárasztó ez a nap is.

  • Jóbel