Készen vagyok vele!

Tegnap sikerült szépen elkészíteni a Veres András püspök atyának szánt anyagot. Jani reggel szólt, átnézte, néhány hibát jelzett benne. Aztán még egy kifutóval kapcsolatos hibát kellett megoldanom benne (hogy a belső élén is legyen kifutó) és sikerült, pedig először nagyon megijedtem, hogy nem lesz jó a nyomtatáskor. 11-re vittem el a nyomtató szalonba, délre lett kész a nyomtatás, vágás, fémspirálozás. Becsomagoltam és postára adtam elsőbbségivel Janinak. Titusznak elküldtem email-en, hogy lássa. Jézus, innentől kezdve teljesen rád bízom, többet nem tudok tenni.

Délután kiderítettem mi volt az igazság a 7 fiatal körül. Aztán jó hír: Lesz még egy Fülöp kurzus márciusban, méghozzá félegyházán Barbiék drogprevenciós házában. Évával Marával egyeztettem a hétég ifis evangelizációról. Majd nekiültem a spanyolnak. Nem a spanyol leckének, mert Ildikó betegsége miatt elmarad az órám, hanem a nemzetközi leveleknek. Szavazni kellett a nemzetközi tanácsban. Egészen szépen összehozták. Kiküldtek egy szavazólapot, amit visszaküldve be kellett ikszelni: si o no. azért jó, hogy tanulok spanyolul, egyre jobban mennek ezek a dolgok. Igaz, amikor írok, akkor most is az angolt használom. Igen, és még volt egy-egy levél Pepének és Dexternek.

Ezt meg ma reggel írom, mert tegnap délutánra újra levett a lábamról a betegség/fáradtság: fejfájás, úgy köhögök, mint ahogy egy barlang szól. Este, amikor a Hannát altattam én is elaludtam mellette.

  • Jóbel