Kreatív nap

Határidőm van, kedden titkársági megbeszélés van Budapesten Titusszal. Úgyhogy ma ügyesnek kellett lenni.

Reggel nekiestem a Drupal problémának. Beszéltem a fejlesztővel, akivel a pénteki konferencián összeismerkedtem. Kb. megértette mi is a probléma. Elkészítettem neki írásban a dokumentációt (röpke négy gépelt oldal), aztán összeállítottam neki egy Drupal rendszert, amiben csak 3 RedHen-névjegy és 3 kurzus van, amire lehet jelentkezni. Összecsomagoltam, és elküldtem. Ezzel el is ment a délelőtt.

Közben Balázs meghozta a hétvégi Fülöp kurzus anyagait. Felhoztuk. Era rendbe rakta, aztán kiraktam a folyosói raktárba.

A délután először befejeztem a fenntartói szórólapot (Katitól kaptam instrukciókat a képekre). Kinyomtattam egy próbanyomatot, javítottam a színeken. Ilyen lett:

Fenntartói Klub szórólap

Aztán összeütöttem a 2 évvel ezelőtti karácsonyi lapot újra Scribusban. Rendesen megcsináltam CMYK-ban. Persze nem ugyanaz, csak hasonló:

Karácsonyi

Végül Kati kérte, hogy „A ma kérügmája” kártyát is készítsem elő nyomdára. Tehát ezt is megnéztem, javítottam, CMYK-ra konvertáltam. Csináltam mindenből itthoni próbanyomatot. Viszem Pestre.

Dicsőség neked Jézus ma mindenért! Áld meg holnap és holnapután a püspökeinket!

  • Jóbel