Lenn a raktárban egész nap

Ma is korán kezdtünk. Édesapám beteg lett, úgyhogy próbáltunk sietni, hogy minél előbb hazamehessen. Fél nyolckor már lenn voltunk a raktárban. Irány a festékbolt és a gyógyszertár. Aztán festéssel kezdtem, aztán pedig fúrtuk fel a falra a szerkezetet. Délelőtt jött Szonja segíteni: ő is festegetett, míg mi raktuk össze, ami elkészült. Kati intézte nekünk a faanyagot, aztán Szonja után ő állt be, egész nap velünk volt. Délután a körfűrész volt a fő szerszám, egy cégtől kaptunk kiselejtezett faanyagot, ami nekünk még nagyon jól jött, azt vágtuk méretre, végül egy kiskocsin leszállítottuk a raktárba és összeraktuk a kétoldali polcot. Minden le lett festve, átitatott bennünket a nitro :). Este fél kilenckor hagytuk abba. Jól éreztük magunkat, de elfáradtunk rendesen. Nem sikerült befejezni, édesapám maradt holnapra is.

Holnap még a plakáttartó polcok vágása van hátra, a polc hiányzó részének a felerősítése és a villanykapcsoló és égő áthelyezése/helyreállítása.

Polcok a raktárba projekt: festés, fűrészelés és összerakás Polcok a raktárba projekt: festés, fűrészelés és összerakás Polcok a raktárba projekt: festés, fűrészelés és összerakás Polcok a raktárba projekt: festés, fűrészelés és összerakás
  • Jóbel