Mozgalmas év 2012? Mozgalmas nap

Ma újra felvettem a karácsonykor elhagyott fonal szálát. Ja, a szünetben a Mózes kurzus fordítását néztem át (három nap), nagyjából készen is van, de most fel kellett hagynom vele, hogy a napi dolgok haladhassanak.

A mai nap a kapcsolattartásé és a hírlevélé volt (Hűha, mennyi levelet küldtem ma…). Összeállítottam az év első hírlevelét, ki s küldtem a munkatársaknak: egy buzdítás az év elején. Aztán elkészítettem a decemberi munkabeszámolót és a 2012-es munkanapló sablonját. A 2011-es kurzus statisztikát is elkészítettem, ami rendelkezésre állt, csak még Erdély és Ausztria hiányzik. Erről jut eszembe, nem szabad elfelejtenem Vajdaság kéréseit 2012-ben (majd holnap). Sok megválaszolatlan levelem gyűlt fel, ezeket jöttek sorra. Közben Ivett kért a felvidéki iskolának egy magyar felelőst, aki segítené a növekedésüket (remélem, találunk a tanácson). Még Carlost kell elkapjam az Új Élet kurzus időpontja miatt, ez a mai napba nem fért bele. A Noé Bárkájában is tervezzük az idei időpontokat.

És felkeresett Lackó István, hogy újra Fülöp kurzust szeretnének :)

Ja, és az is örömömre szolgált, hogy megjelent a HUP-on és LO.hu-n a Scribus 1.4-ről szóló cikk. Tanulok beszélni angol.

Légy áldott Jézus, hogy velem voltál.

  • Jóbel