Nyugisabban

Kedves Barátok, Fenntartók! Véget ért számomra az őszi hajtás. A hétvégén elmarad az Ábrahám nap: 8 jelentkező volt. Nem jó ez így, nem tudom mi a megoldás erre. De lényegében ez a hét most először nem hétvégi készületről szólt:

Hétfő: A Synology szerver nem szinkronizált néhány gépen, ezt oldottam először meg. Aztán toltuk Oboval előrébb a 20 éves konferencia meghívóit: tördelés, FB esemény, email kiküldések... A diakónus konferenciával kapcsolatosan volt még egy kis utómunka. Aztán este pedig az Ászáf énekcsomag build szkriptjén dolgoztam.

Kedd: Levelekkel kezdtem Pepének és Angelának: Pepének a Boldogok vagytok kurzus értékelését írtam meg, Angelának pedig a nyáron kért tanúságtételemet... Kicsit elhúzódott :). Aztán jött a hét sláger témája: meghívók, e-mailek, iskolaközösségi feladatok a konferencián. A szegedi Új élet kurzus volt előkészítés. És este újra a build szkriptet írtam, el is készült.

Szerda: Balázs lesz az igazgató a szegedi Új élet kurzuson, nála volt team. Volt titkársági imánk. És a szokásos: újabb meghívók, újabb e-mailek csoportos kiküldése. Este újra az Ászáf énekcsomaggal foglalkoztam. Elkészítettem az mester adatbázist a Sárga könyvvel és a Szent András Énekfüzettel, valamint a Travis-CI ellenőrzőt integráltam.

Csütörtök: Délelőtt Zsombóm voltam Adalbertnél, zenéltem a diákmisén. Szeretnek már misére járni a gyerkőcök. De azért maradt egy adag email és meghívó erre a napra is :). Ezennel készen vagyunk! :-) Titkársági megbeszélésünk volt az anyagiakról. A koldulás megtette a hatását, sok adományt kaptunk és állandó felajánlások is jöttek. Az látszik már, hogy a következő hónapban nem kell minimálbéresek legyünk. Pályázatunk is van folyamatban, dolgozunk az ügyön. Este újra az énekcsomaggal foglalkoztam és a Drupalokat frissítettem. Ez utóbbi kicsit macerás volt, de most volt türelmem hozzá.

A hétvégén most Obo és én tehát nem szolgálunk. Kati Vajdaságban a misszión. Éva a Lelkes Tréningen.

  • Jóbel