Plakát

Reggel folytattam a plakátot. Jött néhány változtatási kérés Johannától, Katitól, Lacitól. Ezeket gyorsan feldolgozta, és nekiálltam a szórólapnak. Délre le kellett adni. Sikerült is. Ilyen lett.

Plakát Szórólap

Közben sikeresen megoldódott a siloe.ro ügye. VÉGRE!

Aztán felkerestem a webtárhely szolgáltatót és kifizettem az idei díjat.

Carlos keresett Olaszországból a római kurzus miatt. Azt szeretné, hogy csináljuk meg mi magyarok a jégtörőt: 120 ember, több nyelv, max. 45 perc. Hoppá. Lesznek új dolgok a számomra. Úgyhogy ötletet kerestem ennek. Kerestem, kerestem, talán a poncsós jégtörő jó lesz. A másik nagyon jó hír, hogy az érkezésünk estéjén nem kell a repülőtéren aludnunk. Kijön értünk a plébános, akinél tavaly a nemzetközi tanács volt, nálad fogunk aludni és vele együtt fogunk kimenni a kurzus helyszínére. Ez a Carlos kitesz magáért.

Néhányan a fenntartók közül felkerestek emailben vagy telefonon, hogy megosszák a véleményüket a folytatást illetően. Anitával beszéltem egy hosszabbat.

Lacival beszéltünk a Pál kurzusról, szerveztünk, dönteni kell, hogy megtartjuk-e. Most 7 jelentkező van.

Aztán Katival beszéltük az Apolló részleteit. Holnap este lesz a tanítói team.

Teszteltem az OpenLP hibáját, ami miatt nem indul el még Laci projektoros gépén. Van már rá megoldás, de még nem adták ki. Várni kell még vele.

Aztán pedig összeállítottam egy forgatókönyvet és összekötő szövegeket Laci evangelizáló CD-re. És újra másnap lett.

Köszönöm Jézus! Adj erőt, holnapra is.

  • Jóbel