Problémák és megoldások

Új hónap, tehát elkészítettem a hónapra szóló tervet, az előzőről való beszámolót és értékelést. Húha, óraszámban kissé fölé lőttem, hiába ezt az adatbázist tolni kell előre. Elpakoltam, rendet raktam és jöhetett a többi.

Kati még pihenőn van, bár tegnap megcsinálta a szokásos rádióműsorát, aztán egyeztettünk. Dexterrel egyeztettem azután, kiderült, hogy még nincs repülőjegye, mert a lengyelek nem jeleztek neki vissza. Meglepődtem, kicsit értetlenül állok a helyzet előtt.

Andrisnál érdeklődtem tegnap, meg is kaptam estére a Boldogok vagytok fordítását. Mára ez lesz a fő foglalatosság.

Aztán délután nekiálltam egy Drupal modul frissítésnek, aztán rendbe raktam a Bandistákat: A 403-as hibaüzenetet, amivel kezd az oldal, lecseréltem; kiszűrtem, hogy miért nem futott le az időzítő rajta (ez érdekes volt); beállítottam a vezérlőjeles RSS hozzáférést és autentikálást (vagyis most már normálisan hozzá lehet férni RSS-sel az oldal hírcsatornájához). Újra Frici segített.

Sikerült az adatbázisban is összehozni az elköteleződések nézetét. Fel is vittem még néhány munkatárs adatát, hogy lehessen tesztelni. Az új kiadások és a sok hibajavítás és tweak miatt összefoglaltam, hogy melyik hibának mi is a státusza, mikor lesz majd javítva, hogy átlássam.

Este pedig összeszedtem, amiket vásárolni kell most: diktafon, projektor, kamera (Laci elköltözött ugyebár). Ez utóbbiban Zsolti segítségét kértem, aki segített választani. Katika pályázatot nyert ugyanis eszközfejlesztésre :). Ilyen is rég volt már.

Hála neked Jézus minden kudarcért és sikerért! Valóban igaz, hogy a kudarcok előre visznek :). Áldalak, mert irgalmas vagy és többet kapok, mint amit érdemelnék.

  • Jóbel