Rám szakadt

Az István kurzus készítése miatt vissza kellet vonulnom a napi feladatoktól, hogy teljesen annak a feladatnak szenteljem magam. Ergó karácsony óta felgyűlt némi munka, megkeresések. Ez most mind rám szakadt:

Hétfőn még az István kurzus utómunkálatai foglaltak le: a képek beilleszteni, a hétvégén felfedezett hibákat javítani, megosztani, feltenni a Bandistákra. Ha már megjött a gyakorlat, akkor az Ábrahám képzéssel is megcsináltam ugyanezt: képet javítottam, elkészítettem a kereszthivatkozásokat a dokumentumban, frissítettem a kelléktárat és feltettem az egészet a Bandistákra. Kell még ez néhányszor ebben az évben. Aztán beszámoltam a tanácsnak az István kurzusról.

Kedden: Megkaptam a visszajelzéseket úgyhogy két új kurzussal bővült a 2013-as program: András munkatársi labor Szegeden, Új élet kurzus Válon. A Katival megbeszélt szolgálati protokollt fejeztem be: hogy mihez tartsuk magunkat. Az elmúlt évben folyamatosan 160% körül járt a munkaórák száma, változtatni kell. Aztán hozzáláttam a levelek és szóbeli megkeresések tömkelegének. Ez eltartott egy darabig. És a megkoronázása a napnak: az esztergom-budapesti munkatársak adatainak feldolgozása. A jó hír, hogy a többség elküldte.

Hála Jézus, hogy adtál erőt. Légy velünk ezután is.

  • Jóbel