Segédanyag is készült

Hétfőn még pihenő nap lett volna, de már neki kellett kezdenem a hétnek: levelek vártak rám, elrendeztem, archiváltam a Hét fiatal anyagait, beszámoltam, és elkezdtem Marcival a következő kurzust előkészíteni. És aludtam :).

Kedden pályázati megbeszélésünk volt délelőtt. Délután adminisztráltam, aztán este elkezdtük a szegedi fiatalok felkészítését az őszi kurzusukra Anitánál.

Szerdán a honlapok biztonsági frissítésével kezdtem, mert már rég óta kiabáltak. Aztán újra pályázatoztunk. Délután a kaposvári új élet meghívó anyagát készítettem és a teamet állítottam össze.

Csütörtökön kaptuk a hírt a Benjamin kurzusról, gyorsan ki is hirdettük. Sikerült megoldani a Backup szerveren még fennmaradt problémát. Volt még néhány apró feladat. Aztán nekiálltam a hét fiatal kurzus adaptációs jegyzete befejezésének. Ez volt a fő feladat e napra.

A pénteki nap kimaradt. Vis major helyzet volt a pincénél, egész nap ott dolgoztam. Szombaton vettem fel a fonalat: befejeztem a jegyzetet és felraktam ide a Bandistákra. Nagyon örültem, hogy nem csak rutinfeladat volt a héten, hanem valami újat, segédanyagot sikerült összehozni. Aztán összeállt a kaposvári csapat. Elkészítettem a napirendet, befejeztem az összes hirdetési anyagot. Zozó kurzusait adminisztráltam. Megoldottam néhány informatikai problémát.ú

Így nézett ki ez a hét. Pihenés nem sok volt. Majd márciusban :). Köszönöm Jézus, hogy velem voltál!

  • Jóbel