Sok apróság

A szerdám és a csütörtököm itthon telt a gép előtt jobbára. Sok apró dologgal foglalkoztam: A kurzusbejelentőt újította meg, hogy minden kurzus rajta legyen (Jocó nem tudta beírni a Kornéliusz), feltettem, elküldtem. Felkerestem Angélát a csobánkai Fülöp miatt, beszámolt a kurzusról 24 résztvevő volt, a team elfáradt :). Attila is beszámolt a zalaegerszegi Ábrahám napról. Olyan büszke vagyok rájuk, hogy megtartották egyedül az alapján, amit Lacitól és tőlem láttak. Attilát mutatták be új vezetőnek, úgyhogy neki írtam egy kinevezést, miután Zsoltival beszéltünk erről. Bekrepált az egerem, gyorsan elfutottam, vettem egy filléres modellt. Megérkezett Orsitól a kurzusbejelentő: Marával összetartva lesz egy Fülöp. Készítettem neki meghívót és ajánlót is. A helyszín még nem fix, úgyhogy később kerül ki. Lackót felkerestem, hogy lesz-e a kecskeméti Fülöp/Új élet kurzus, amiről szó volt, de nem lesz. Biztonsági mentést készítettem az irodai szerverről. Katinak egy szerződést formáztam meg.

Az előzőekhez jobban fűlt a fogam, de az adatbázissal is foglalkoztam: frissítettem a frissítésre váró modulokat. Ez nem két perc. Először biztonsági mentést készítek, utána dokumentációt (jobban mondva emlékeztetőt), hogy a következőnél emlékezzek, milyen hibák vannak, majd a saját gépemen egy másolaton tesztelem a frissítés hibátlanságát, majd bezárom a weboldalt néhány percre és lefuttatom a frissítést. Hát ez zajlik. Akkor szoktam ily gonddal frissíteni, ha a RedHen-ből van új verzió.

A weboldallal is foglalkoztam: a belépési űrlapot tömörítettem, majd a jogosultságokat ellenőrizem, mivel Kati észrevette, hogy a vezérjeles azonosításhoz nem fér hozzá. Én pedig, emlékeztem, hogy ezt beállítottam. Némi tétova kétségbeesés után rájöttem, hogy nem menti el a beállításokat a jogosultság felület és talán azért, mert túl nagy. Felraktam a Filter permissions modult, ez segített. Jól tettem, találtam benne hibát! Aztán a belső útvonalálneveket generáloztam újra és javítottam a törött hivatkozásokat.

Ennyi fért bele ebbe a két napba nagy vonalakban. Köszönöm neked Jézus mindezt.

Ma pihenek, ünnep van, azoké, akik Istent már közvetlenül látják. :) Erre vágyunk mi is.

  • Jóbel