Szegedről

Olaszországból péntek délután érkeztem meg Oboval. 10 utazási eszközzel érkeztünk Folignoból a budapesti irodába. Katika volt olyan kedves és pasta-val várt bennünket :). Olyan kedves tud lenni. Szóval az út jó volt. Péntek délután hazavittem Obot Velencére, utána pedig mentem Siófokra a családhoz. Rászoktam a délutáni alvásra. Szombat-vasárnap maradtunk, fürödtem kétszer a Bajcsiban, ennyi volt részemről a nyaralás. Hétfőn este jöttünk haza.

Kedden szolgálatba álltam. Felraktam egy biztonsági frissítést a weboldalra. A Pál kurzus video-, hang-, képanyagával foglalkoztam először. Fenn van már itt a Pál képgalériája. Miután ennyi képet kellett feltölteni telepítettem egy többszörös képfeltöltő modult is hozzá. Elrendeztem a hangot, elküldtem az üléssi önkormányzatnak és a plébániának a nekik szánt képanyagot, beszámolót írtam, Bandistákra, tanácsnak, teamnek, elpakoltam a vázlatot, frissítettem a Bandistákon a Pál új mellékelteit, kurzusértékelőt készítettem, résztvevői értékelőt összesítettem. Egyszóval lezártam a kurzust. Most még másolgatom a videoanyagot a titkársági szerverre, kb. 50 GB. Lesz belőle jó kis klip! És hallgatom közben a CD-t, amit készített az egyik csoport a Lacival a kurzus alatt.

Aztán az álomlátó József kurzusról is írtam beszámolót, Bandistákra, tanácsnak.

Frissítettem a weboldalon az infókat az aktuális kurzusokról.

Egy rövid hírlevelet küldtem a munkatársaknak Pepe állapotáról.

Kurzust regisztráltam és adtam ki Felvidékre.

Az erdélyi iskola ügyét intéztem.

Tündivel egyeztettem a csanaki Új élet kiképzőről.  Hajtok, mert ez lesz a jövő hétvégén és addig még be kell fejezzem az új adaptációs jegyzetet és még rajzolnom is kell hozzá.

  • Jóbel