Szervezés és adatok gyűjtése, gépelése

Reggel imával és megbeszéléssel kezdtünk a kápolnában.

Ma tovább folytatódott a képzések szervezése. A konyhában teljes a szolgálói csapat, hála Istennek és köszönet a dunaharaszti két fiatalnak Attilának, barátnőjének és Szandinak, akik elvállalták a két képzésre a szolgálatot !! Ennek nagyon örülök. Katival adatokat gyűjtöttünk-hiányzó kurzus adminisztrációból- az adat bázishoz, hogy a képzést minél több helyre el tudjuk küldeni.

Majd Arnoldnak fésültem össze a Korintus dinamikának a képeihez, az eszköz listát és a témákat. Petroccsal és Krisztivel egyeztettem, mikor lesz a team és hol? Jocóval még pontosítottuk, mit kérünk Arnoldtól, ha nem minden eszközt tud úgy beszerezni, ahogy az eszközlistában szerepel. Én is jobban átnéztem a vázlatot eszköz szempontjából. Mivel nincsen plakát a kurzushoz, erről is beszéltünk a Jocóval, hogyan oldjuk meg,? Ez a projekt is egy jó órát vett igénybe de volt eredménye.

Válaszoltam a levelekre és még próbáltam embereket halászni a képzésre.

Itt volt ma a Mirjam, megbeszéltük, hogy bejön segíteni és végre a raktár rendben lesz!

Kurzusokat egyeztettünk.

Atyám hálát adok Neked, a mai munkának is lett eredménye, amelyben te végezted a nagyobb részt. Külön köszönöm a fiatalokat, akiket nevelsz és szeretsz.

  • tothaniko