Szervezős hét

Szervezünk ezerrel. Jó, hogy voltam decemberben szabadságon, de azért most szembesültem azzal, hogy amit én nem csinálok meg, azt más sem fogja, megvár :). Szóval.

A tanácsülés utáni első napon néhány apróság mellett azon dolgoztam, hogy minél előbb megosztható legyen a jegyzőkönyv. Archiváltam. Diplomát adtam ki és logót osztottam meg az Új Aratással. És szépen felmértem az iskolaközösség-vezetők kinevezéseit, 3 hibát találtam. És apró ügyeket intéztem.

Kedden a tanácsülésen megbeszélt kurzusokat jegyzetem be, tettem fel mindenhova, ezeket szerveztem. Aztán este Noé Bárkája volt.

Szerdán minden készen állt, elkészültek a hiányzó kinevezések, megosztottam a jegyzőkönyvet. És további kurzusokat szerveztem, ami még nem volt letisztázva. És végre nekiállhattam a a hét fiatal kurzus szervezésének, mert szembesültem, hogy sem Katira, sem Zsoltira nem számíthatok.

Csütörtökön pihenő napot tartottam.

Pénteken főleg a Hét fiatal kurzust szerveztem, teambe hívtak szolgálókat. Csomó telefon és összeraktam a meghívót. És apró ügyeket: Titusznak cikket, pályázati megbeszélés volt, Arnolddal egyeztettem, jaj, volt egy számlaelmaradásunk... ilyenek.

Szombat és vasárnap pihenőnap volt. Családdal voltunk. Gyerekek betegek, ovis mise, volt feladat itthon. Áramkimaradás volt az irodában vasárnap reggel, azzal törődni kellett.

  • Jóbel