Titusz

Szeretem, hogy van „felettesem”. Igaz, Titusz nem főnököm, de valami olyasmi. Szeretem, hogy van valaki felettem, akinek a szavához igazodok, akinek a vezetését, iránymutatásait elfogadom, akinek a véleményét tisztelem. Ez jó. Szükségem is van rá, mert sok ember igazodik az én szavamhoz. Persze Pepe is ilyen, de Titusz viseli a gondunkat.

Szerdán volt a havi titkársági megbeszélésünk. Igaz, nem tudott mindenki ott lenni, de Titusz eljött, szánt ránk időt és egy csomó dologban előre jutottunk. Katival, Évával és Titusszal négyesben töltöttük a napot Budapesten: problémákat oldottunk meg és terveket szőttünk.

Ezen kívül néhány irodai rutinfeladatot csináltam és újratelepítettem Kati gépét. Ez utóbbi időigényes feladat volt, de remélem megérte. És közben jött a doménköltöztetési meglepetés, amit az ünnepek utánra vártam, akkora volt megbeszélve, de rájöttem szerda délután a megbeszélés közben, amikor felhívott a régi szolgáltató, hogy utánra is marad, mert az ünnepek alatt állni fog a weboldal... Hm... Szóval online megvásároltam az új tárhelyszolgáltatónál a csomagot, beküldtem Katival a domén átregisztrációhoz szükséges papírokat, aztán várjuk az ünnepek végét.

  • Jóbel