Üdvösségtörténet I. után

Először 2006-ban voltam Üdvösségtörténet kurzuson, és nagyon meghatározó volt az életemben. Minden tanítás és imádság helyre rakott egy-két szétszóródott puzzle darabot. Amikor tavaly előtt Istentől elkértem, hogy milyen kurzusokat csináljunk, hogyan építsük fel a képzési programot ez a kurzus benne szerepelt. Most, hogy túl vagyunk az első hétvégén, nagyon hálás vagyok Istennek, mert láthattam, hogyan nyúl bele és segít az életünk eseményeinek szemlélésében, és hogyan gyógyít.

19 résztvevővel és 5 szolgálóval vágtunk bele az első hétvégének. Nagy öröm volt számomra, hogy Lulu is velünk volt és aktívan szolgált a két gyerekecske mellett. Nagy köszönet Petinek, aki a lányokat gardírozta.
Zsoltival, Zozóval, Gellérttel együtt jó hangulatban szolgáltunk ezen az első hétvégén.
Isten számomra is adott néhány bátorító szót. Például, miközben úgy tűnik, hogy Isten hallgat, közben birodalmakat omlaszt össze értem, hogy előkészítse a szabadulásomat.

A tagnapi napom "pihenéssel" telt. Mostam, elmentem sétálni a Duna partra, veteményeztem néhány dolgot a balkon ládába. Hamarosan zöld burján fog elárasztani...remélem... :).

Köszönöm Jézus a bátorítást és a szeretetet! :)

  • Arm Kati