Ugrókötél és Jézus

Ma kreatív napom volt, sokszor kértem az Úr Lelkét, hogy segítsen megtalálni, amit szeretne látni.

Beállítottam a dátumokat itt a honlapon, néhány modult kellett frissíteni, e-jelentkezést állítottam be a Katinak is. Próbáltam segíteni Katinak, hogy ki tudja küldeni a Thunderbird Mail Merge funkciójával az 1%-os levelet, de úgy látom nem sikerült :(, legalábbis én nem kaptam belőle :).

Jó hír: Serbán Attila elküldte a kurzusengedélyt a pécsi Emmausz kurzusra, szóval lesz április végén Emmausz kurzus Pécsen!

Ma rekordot állítottak fel a jelentkezések: egy budapesti közösség együtt küldött el 7 jelentkezési lapot a budapesti Fülöp kurzusra. Ilyenre még szerintem nem volt példa. Szóval ma is szortíroztam a jelentkezéseket.

Tisztázódott a májusi váli Fülöp kurzus. Nem kell a Róbert atyáéknak segítség.

Ma is építettem a Fenntartói Klubot: néhány beszélgetés és levélváltás.

És amiért kreatív volt a nap: a nap állandó tevékenysége az volt, hogy a weblapnak terveztem a kinézetét. Még nem rajzoltam, csak technológiát, ötleteket gyűjtöttem és kézzel rajzolgattam. Az bizti, hogy minimalista dizájt szeretnék, ez az én ízlésem. A többi iskola honlapja igazán nem sok ötlettel szolgálat, Pepe megadott néhány kötelező elemet, de ezek nem vészesek. Az eddigiektől eltérően nem egy képre akarom építeni a megjelenést, hanem rajzokra: legyen olyan érzésem a honlapon, mintha kurzuson lennék: ezek a figurák köszönjenek vissza. Leginkább a brazil honlap ilyen. Holnap folytatom.

Végül az ugrókötél: Isten nagyon egyszerűen tanított ma. A kislányomnak, Hannának meg kell tanulni ugrókötelezni. Elővette a kötelét és próbálkozott. De nem ment neki és itt sírt kétségbeesve, hogy neki nem megy és akárhányszor nekigyürkőzött mindig sírás lett a vége. Végül az lett, hogy elkértem tőle az ugrókötelet és megtanultam ugrókötelezni. Nem volt egyszerű, mert eddig soha nem csináltam: pörgetés, két kis ugrás... Megmutattam neki, hogy meg lehet tanulni és utána neki is sikerült néhányszor. Kezdetnek jó. Aztán elgondolkodtam: Isten is hasonlóképp tett velünk. Nem tudtunk kijönni a halálból, itt sírtunk, szenvedtünk. Végül ő jött el, halt meg és támadt fel a halából. Megmutatta hogyan kell csinálni, megnyitotta az utat. Ő is valahogy abban látta a megoldást, hogy hát akkor előbb ő tanul meg ugrókötelezni.

Köszönöm Jézus a napot, áld meg a szeretteimet, barátaimat, munkatársaimat. Áld meg a hétvégi kurzusok résztvevőit.

  • Jóbel