Zozó diakónus lett!

Jó volt, hogy a római út után még a hétfő pihenőnap volt Magyarországon. Aludtam jó sokat. Csak miután hazaérkeztem, akkor vettem észre, hogy milyen fáradt lettem. Engem nagyon felvillanyozott, hogy Ferenc pápát hallhattam beszélni a megújulás küldetéséről, feladatáról. Ezt hitelesebb és lelkesítőbb szájból nem is hallhattam volna. Ez volt a plusz ráadás, ami lelkesen hozott haza Rómából.

Kedden még az út lezárásán dolgoztam, archiváltam, tapasztalatot osztottam meg.

Szerdán az egy hét alatt feltorlódott feladatoknak, megkereséseknek estem neki nagy hévvel. Ez a nap rá is ment erre.

A csütörtöki napon a Drupal 8 frissítéseket intéztem el. Ez még mindig összehasonlíthatatlanul sokkal több idő, mint a 7-esek.

A pénteki nap a 3ES résztvevői adatbázisával foglalkoztam. Leteszteltem a Quelea-t, amivel lehet több nyelven is vetíteni énekszöveget. Jó lesz! Valamint összeállítottam a Laci által megadott éneklistát a 3ES-ra, hogy kiküldhető legyen.

Szombati nap Esztergomba mentem, hogy részt vegyek Zozó szentelésén. Emlékszem még, amikor először tanúságot tett Zozó, hogy honnan jött, honnan tért meg Jézushoz. Eltelt 15-20 év és most meg isten diakónusnak választotta és az Egyház felszentelte. Örülök, hogy egy Szent Andrásost talált méltónak a magyar katolikus egyház bíborosa erre a szolgálatra, aki ízig vérig szentandrásos a diakónusi szolgálatában is. Változik az Egyház és ez reménykeltő!

És még megcsináltam a Drupal 7-es frissítéseket is, híreket, tájékoztatásokat a hétvégén.

  • Jóbel